eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szocsi 2014 - Megfenyegettek két osztrák sportolót

Ismeretlenek két sportoló elrablásával fenyegették meg az Osztrák Olimpiai Bizottságot (ÖÖC). A hétfői levél szerint az alpesi síző Marlies Schild és a szkeletonos Janine Flock lesz veszélyben a pénteken kezdődő szocsi téli játékokon.

"Igaz, hogy kaptunk egy levelet, tegnap volt a postaládánkban" - erősítette meg kedden a krone.at információját Peter Mennel, az ÖÖC főtitkára. "Azonnal értesítettük az illetékes hatóságot, amely megkezdte a nyomozást."

Mennel hozzátette: egy repülőgépen utazik éppen Bécsből Szocsiba Flockkal, aki nem nyugtalan, és bízik a védelmükben. A játékok alatt két kommandós vigyáz majd a két megfenyegetett versenyzőre, amikor elhagyják az olimpiai falut.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×