eur:
389.52
usd:
361.78
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szurkolói blokád az AC Milan meccse után

Fokozódik az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan válsága, miután a szurkolók a szombati, Genoa elleni 1-1-es döntetlen után blokád alá vonták a stadiont.

Szombaton késő este mintegy háromszáz dühös Milan-drukker egy órán keresztül megakadályozta, hogy az AC Milan és a Genoa csapatai elhagyják a Giuseppe Meazza Stadiont. A helyzet csak akkor enyhült, amikor két milánói játékos, Kaká és Christian Abbiati beszélt a szurkolókkal. Addig a rendőröknek kellett megóvniuk a futballistákat az elégedetlen fanatikusok haragjától.

Az AC Milan öt mérkőzés óta nyeretlen az olasz élvonalban. A drukkerek már a szombat esti meccs közben is transzparenseken üzentek a játékosoknak. "Odakint találkozunk", "Szégyen!", "Megvárunk", "Nem tudjátok, mit jelent megszakadni a pályán. A bankszámlátok tele van, mi pedig értetek dolgozunk!" - ilyen, és ehhez hasonló üzeneteket feszítettek ki a lelátón.

A szurkolókat a hosszú nyeretlenségi sorozaton mellett az bosszantotta fel, hogy kedvenceik a genovai Thomas Manfredini kiállítása miatt 55 percig emberelőnyben játszottak, mégsem tudtak győzni hazai pályán. A statisztikák szerint a kapura lövési arány a meccs végén 39-2 volt a hazaiak javára, ráadásul a csapat szupersztárja, Mario Balotelli a 37. percben kihagyott egy büntetőt.

A piros-feketék 13 fordulót követően csak a 14. helyen állnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 18:02
×
×
×
×