eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Labdarúgó NB I - Nikolics duplájával győzött Pápán a Videoton

A listavezető Videoton Nikolics Nemanja két gyors találatával 2-1-re győzött Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának első szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Lombard Pápa Termál FC-Videoton FC 1-2 (1-2)

Pápa, 1800 néző, v: Farkas Á.
gólszerzők: Griffiths (10.), illetve Nikolics (2., 7.)
sárga lap: Tóth G. (46.), Griffiths (69.), Sekour (78.), illetve Stopira (10.), Szolnoki (70.)

Pápa:

Szűcs - Tóth G., Rodenbücher, Mecinovic, Présinger (Németh M. 73.) - Maksimovic, Szabó O. (Kenesei a szünetben) - Quintero, Sekour, Orosz (Eszlátyi 82.) - Griffiths

Videoton:

Calatyud - Szolnoki, Gyepes, Vinicius, Stopira - Sándor Gy., Gomes - Nildo, Kleinheisler (Zé Luis 63.), Paraiba (Mamadu 90.) - Nikolics (Torghelle 73.)

A már szokásos hazai álmosságával kezdett a Pápa, s a Videoton hét perc alatt két gólt is szerzett. A hazaiak ezt követően Griffith találatával gyorsan válaszolni tudtak, így nyílt maradt a mérkőzés. A szépítés után a szünetig felváltva forogtak veszélyben a kapuk, az eredmény ugyanakkor nem változott.

A második játékrészben a Videoton uralta a mérkőzést, s akár növelhette volna előnyét, de helyzetei kimaradtak, a hajrában pedig a hazaiak komoly nyomás alatt tartották a vendégeket. A Pápa végül csak kapufáig jutott, így a székesfehérvári együttes mindhárom pontot megszerezte.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×