eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Megy vagy marad Egervári? Tegyék meg tétjeiket!

Egyes internetes fogadóirodáknál már fogadni lehet arra, hogy ki lesz Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott kapitányának utóda. Jelenleg Paulo Sousa a favorit.

Jelenleg Paulo Sousa a legesélyesebb arra, hogy Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitányának utóda legyen a világbajnoki selejtezők után. A Videoton korábbi vezetőedzője a helyszínen nézte meg a Magyarország-Észtország mérkőzést, amelyet múlt kedden 5-1-re nyert meg a nemzeti együttes.

Aki a portugál szakemberre voksol, két és félszeres pénzt nyerhet. A második helyen Egervári Sándor van, aki ha marad a posztján, három egész kétszeres pénzt érhet azoknak, akik rá tesznek. Mögötte a jelenleg az MLSZ alkalmazásában álló utánpótlásedző, Mészöly Géza szerepel négy és félszeres szorzóval. Henk ten Cate, az MTK, az Ajax és a Barcelona egykori edzője a negyedik, vele nyolcszoros pénzt lehet keresni. A litván válogatott kispadjáról a napokban távozott László Csaba kinevezése kilencszeres pénzt érhet a fogadóirodáknál.

A szövetség a múlt héten határozottan cáfolta a sajtóban megjelent híreket, amelyek szerint a Videoton korábbi edzője lenne a következő szövetségi kapitány. Az MLSZ arról írt, hogy a szövetség nem egyeztetett a portugál trénerrel. A szövetségi kapitány Egervári Sándor, aki az MLSZ hagyományainak megfelelően, a szövetség főtitkárának köteles leadni a részletes beszámolóját, amelyet aztán a szakmai bizottság és az MLSZ elnöksége értékel. Csányi Sándor MLSZ elnök a napokban azt mondta, az elmúlt időszak mérkőzéseiről a következő, októberi ülésén tárgyal a szövetség a szövetség vezető testülete.

A portugál edző érkezését a Walla nevű izraeli lap írta meg, miután a szakember végigjegyzetelte a magyar-észt találkozót. Időközben Garancsi István, a Videoton tulajdonosa közölte, Paulo Sousa a Videoton vendégeként nézte meg a múlt keddi világbajnoki selejtezőt. Kiemelte, hogy amikor a portugál edző ideje engedi, a jövőben is meghívják a hazai vagy válogatott meccsekre. Továbbra is jó a viszonyuk a korábbi vezetőedzőjükkel és remélik, hogy ez a jövőben is így marad -tette hozzá Garancsi István, aki hangsúlyozta, Paulo Sousa továbbra is figyelemmel kíséri a Videoton és a magyar együttesek szereplését. A portugál edző, miután elhagyta a Videotont, sokáig csapat nélkül volt, a nyáron írt alá az izraeli Maccabi Tel Avivhoz, amellyel a Bajnokok Ligája selejtezőjében kiütötte a Győrt.

A magyar nemzeti csapat két fordulóval a vb-selejtezők vége előtt a második helyen áll csoportjában, legközelebb a már továbbjutott hollandokkal mérkőzik idegenben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×