eur:
389.31
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Ferrari és Montezemolo figyelmeztette Alonsót

Közleményben figyelmeztette kétszeres világbajnok pilótáját, Fernando Alonsót a Forma-1-es Ferrari istálló, s annak elnöke, Luca di Montezemolo, mivel a spanyol versenyző élesen kritizálta a csapatot és az idei autót a vasárnapi Magyar Nagydíj után.

A 32. születésnapját hétfőn ünnepelt pilóta a Hungaroringen elért ötödik helyezése után azt mondta, a csapat és az autó nem javult igazán, márpedig így nem tudnak versenyezni az élcsapatokkal.
A Ferrari a honlapján erre reagálva azt írta, Alonso nyilatkozata mind Montezemolónak, mind az istálló többi tagjának rosszulesett.

Az elnök felhívta a spanyol pilótát, hogy felköszöntse születésnapja alkalmából, de mint a közlemény kitér rá, emlékeztette arra, "a nagy bajnokokat, akik korábban a Ferrarinál versenyeztek, mindig arra kérték, hogy az istálló érdekeit helyezzék sajátjaik elé."

Montezemolo hozzátette: "Ezekben a pillanatokban nyugodtnak kell maradnunk, kerülnünk kell a vitákat, alázatosan és elszántan kell dolgoznunk, miközben támogatjuk a csapatot és annak tagjait a pályán és azon kívül is."

A 28. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a brit Lewis Hamilton (Mercedes) nyerte a finn Kimi Räikkönen (Lotus) és a világbajnoki címvédő német Sebastian Vettel (Red Bull) előtt. Alonso az ötödik hellyel visszacsúszott az összetett harmadik helyére, hátránya 39 pont az élen álló Vettellel és egy a második Räikkönennel szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×