eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Keretet hirdetett Benedek Tibor

A szerda esti kétkapus edzés után kihirdette a Világliga jövő heti, cseljabinszki szuperdöntőjére utazó csapatának névsorát Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

"Volt egy alapvető elképzelésem, amelyet a klubokban, válogatottban nyújtott év közbeni teljesítmények alapján alakítottam ki, nem hagyatkozhattam kizárólag a mostani három-négy edzésre" - idézte a szövetség honlapja a szakvezetőt, aki még hozzátette: szó sincs arról, hogy a többiek hátrányból indulnának a vb-csapat helyeiért.

"Elmondtam a játékosoknak is, ez csak egy állomás, ez továbbra is egységes tizennyolcas keret, amiből a kihirdetett tizenhárom utazik, ám ez nem veheti el senkinek a kedvét. Nagyon hosszú ez a nyár, szó sem lehet róla, hogy már a második héten eldöntsük, kikből áll másfél hónap múlva a világbajnoki csapat."

Az utaslistáról hiányzik a sérült Kis Gábor és a kereten kívüli kerettag Jansik Szilárd. Centerposzton Hárai Balázs, Bedő Krisztián kap lehetőséget, így Tóth Márton, továbbá a bajnoki döntő egyik hőse, Salamon Ferenc valamint Török Béla is itthon marad. A kapusok és a védők közül egy-egy ifjú Lévai Márton, illetve Jansik Dávid maradt ki,

Az utazók:
kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila
mezőnyjátékosok: Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Vámos Márton, Madaras Norbert, Hosnyánszky Norber, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Szivós Márton, Bátori Bence

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×