eur:
389.65
usd:
364.04
bux:
68210.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újabb válogatott Diósgyőrben

Kádár Tamás tavasszal a Diósgyőr labdarúgó lesz. A 22 éves válogatott védőt a holland Roda adja kölcsön fél évre a magyar együttesnek.

A Diósgyőri VTK labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Kádár Tamás, a magyar válogatott védője A 22 éves futballista egyelőre féléves kölcsönszerződést írt alá, de a DVTK-nak opciós joga van a hosszabbításra.

Kádár 2008-tól 2012-ig az angol Newcastle United alkalmazásában állt, s most a holland élvonalban szereplő Roda JC együttesétől érkezik Magyarországra.

Kádár leigazolásával már három válogatott labdarúgó erősíti a Diósgyőrt, amely korábban megszerezte Elek Ákost és Rudolf Gergelyt is.

"Kádár Tamást nem kell senkinek sem bemutatni, biztosak lehetünk abban, hogy vele jelentősen erősödik a DVTK védelme" - nyilatkozta Dudás Hunor, a klubot működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója. "Egy éven belül már a harmadik válogatott futballistát hoztuk haza külföldről, amihez kellett Leisztinger Tamás ismételt hozzájárulása is."

A Diósgyőr a 16 csapatos OTP Bank Liga hetedik helyéről várja a tavaszi folytatást.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×