eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

"Dühít és elkeserít" - Iváncsik Gergő is lemondta a válogatottságot

Iváncsik Gergő ideiglenesen, egy évre lemondta szereplést a férfi kézilabda-válogatottban, amellyel a negyeddöntőig jutott a spanyolországi világbajnokságon.

A Veszprém balszélsője a Nemzeti Sport szombati számában megjelent interjújában arról beszélt, hogy azért jutott erre a döntésre, mert a vb volt sorozatban a harmadik olyan nagy torna - a tavalyi Európa-bajnokság és olimpia után -, amelyen önmagához mérten rosszul játszott.

"Egy gyengébb produkció még talán elment volna, de három... Dühít és elkeserít" - mondta önkritikusan a válogatottban 13 éven át szereplő Iváncsik, aki Mocsai Lajos szövetségi kapitánnyal azt beszélte meg, hogy az idei, áprilisi Eb-selejtezők előtt még egyeztetnek, ám szinte biztos, hogy egy évig nem szerepel a csapatban.

"Azt ugyanakkor megígértem a kapitánynak, hogy ha a jövő évi Európa-bajnokság után még szükség lesz rám, visszatérek" - közölte.

Iváncsik a válogatott vb-szereplését jónak értékelte, de nem titkolta, csalódást jelentett számára, hogy nem sikerült nagy bravúrt végrehajtani és legyőzni a dán válogatottat a négy közé jutásért. Szerinte a csapat közvetlenül a legszűkebb elit mögött áll a világon, és lát esélyt arra, hogy a jövőben még feljebb lépjen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×