eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kaká visszatéréséről tárgyalnak Milánóban

Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapatának képviselői megkezdték a tárgyalásokat korábbi sztárjuk, a Real Madridot erősítő brazil Kaká esetleges visszatérésével kapcsolatban.

Beszámolók szerint Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke csütörtökön találkozott a 30 éves aranylabdás futballista képviselőivel. A tárgyalásokat ugyanakkor állítólag nehezíti, hogy a Realnak 2009-ben közel 70 millió euróért eladott játékmestert a Milan egyelőre csak kölcsönbe szeretné megszerezni.

Kaká visszatérése már nyáron is téma volt Milánóban, ugyanakkor az olasz klub nem tudta vállalni a játékos magas fizetését, igaz, maga a futballista később elmondta, kevesebb pénzzel is beérné, mint Madridban.

Kaká 2003-tól hat éven volt a Milan meghatározó játékosa, bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, valamint 2007-ben elnyerte az Aranylabdát. A Real Madridban, főként José Mourinho kinevezése óta csak epizódszerephez jut.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×