INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Kiss Gergely: Tűzfalat kell magunk köré vonni

Infostart / InfoRádió
Ha megteszem, ami tőlem elvárható, akkor helyem lesz a londoni csapatban, de ehhez nap mint nap bele kell pusztulnom a vízbe a felkészülés során - mondta az InfoRádiónak Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

Sűrű lesz a májusi és júniusi programja az olimpiára készülő férfi válogatottnak - mondta az InfoRádiónak Kiss Gergely. A háromszoros olimpiai bajnok játékos kifejtette: két hét edzés után a tengerentúlon edzőmeccsek várnak a csapatra, az olaszországi és itthoni felkészülési torna után pedig az Írországban, a rangos előolimpiai viadalon vesznek részt.

Ki kell pallérozódni, össze kell szokni a klubszezon után, és bár ismerjük egymást évek óta, az összjátékot össze kell hozni - emelte ki.

Ha megteszem, ami tőlem elvárható, akkor lesz helyem a csapatban. Ezt könnyű elmondani, csak két hónapos, tiszta erőt igénylő, 180-200-as pulzusos felkészülést jelent, ahol nap mint nap bele kell pusztulnom a vízbe, hogy ezt a szintemet hozzam - hangsúlyozta a Vasas játékosa, aki szerint azért lett ismert vízilabdázó, mert kitartó és szorgalmas volt.

Kiss Gergely beszélt arról is, hogy kiszolgálják a közönség igényeit, de "tűzfalat kell magunk köré vonni". A munkára kell koncentrálni, hiszen azért leszünk érdekesek, ha nyerünk, nem azért, ha csak beszélünk - tette hozzá.


A címlapról ajánljuk