eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Drámai csatában nyert az Arsenal

Az Arsenal 2-1-re nyert a vendég Newcastle ellen az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A londoni együttes a 95. percben szerezte meg a győztes gólt. Az Arsenalt már csak egy pont választja el a tabella harmadik helyén álló Tottenhamtől. Vezet a címvédő Manchester United egy ponttal a Manchester City előtt.

A meccs első félidejében Theo Walcott villogott: a szélvészgyors szélső beadásai után szinte mindig izgulhattak a vendégek.

A 14. percben egy védelmi hiba után Hatem Ben Arfa megszerezte a vezetést a Newcastle csapatának, de egyetlen percig sem örülhettek a "Szarkák", mert Walcott passza után Robin van Persie egyenlített. A holland gólzsák 26 találatnál jár ebben a szezonban a Premier League-ben.

A második félidőt végigtámadta az Arsenal, és ennek a 95. percben lett meg az eredménye, az utolsó akcióból az előrehúzódó középhátvéd, Thomas Vermaelen szerezte meg a győztes találatot.

Az Arsenal sorozatban ötödik meccsét nyerte meg a bajnokságban, és elsőként a liga történetében megszakítás nélkül negyedszer fordított hátrányból. Nem mellesleg: ebből három meccs is a hosszabbításban dőlt el.

Kedden este is lesz egy rangadó: a Liverpool a városi rivális Evertont fogadja.

Szerző: Farkas Dávid

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×