eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Neuer nem kapot gólt, de csak ez a jó hír a bayerneseknek

Noha Manuel Neuer továbbra sem kapott gólt, megszakadt a Bayern München nagy sorozata. A bajorok az első fordulóban a Borussia Mönchengladbachtól elszenvedett egygólos vereség óta minden mérkőzésüket (a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is) kapott gól nélkül megnyerték.

A válogatott kapus továbbra is lehúzva tartja a redőnyt, s ezúttal ez valóban az ő érdeme volt, védői, élükön Daniel Van Buytennel a szokottnál sokkal gyengébben játszottak. A Hoffenheim - elsősorban kiválóan játszó védői, közülük is a ghánai Isaac Vorsah révén - ezúttal meg tudta folytatni a Bayern támadásait, s otthon tartott egy pontot.

Magára talált a Borussia Dortmund, s ennek az Augsburg látta kárát. A bajnok legjobbja a lengyel Roman Lewandowski volt, aki mesterhármast szerzett. Feliratkozott a góllövők közé a fiatal német válogatott középpályás, Mario Götze is. A csapat kapusa, Roman Weidenfeller büntetőt hárított a második játékrész elején.

A magyarok közül Hajnal Tamás ismét a VfB Stuttgart kezdő csapatában kapott helyet a "svábok" péntek esti mérkőzésén. Egykori csapata, a Kaiserlautern ellen jól játszott, tevékeny szerepet vállalt a sima győzelemből. Stieber Zoltán ezúttal nem került pályára a Mainz együttesében. Csapata 3-3-s döntetlent ért el Nürnbergben.

Javított a Leverkusen, 3-1-re legyőzte a Wolfsburgot. A csapat góljait Castro, Derdiyok és Kiessling szerezte. A szezont pocsékul kezdő Freiburg meglepetésre legyőzte a remek rajtot vet Mönchengladbachot.

Bundesliga, 8. forduló
Leverkusen-Wolfsburg 3-1
Dortmund-Augsburg 4-0
Freiburg-M.gladbach 1-0
Hofenheim-Bayern M. 0-0
Nürnberg-Mainz 3-3
Hertha BSC-Köln 3-0
serslautern-Stuttgart 0-2
Hannover-Werder B. vasárnap
HSV-Schalke vasárnap
Az élcsoport: 1. Bayern München 19, 2. Werder Bremen 16 (7), 3. Mönchengladbach 16, 4. Borussia Dortmund 13

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×