eur:
389.26
usd:
360.86
bux:
68450.36
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Formula-1: Vettel egy ezreddel Schumacher előtt

A világbajnoki címvédő és az idei pontversenyben vezető német Sebastian Vettel futotta a legjobb köridőt szombaton, a 62. Forma-1-es autós gyorsasági vb negyedik futamának, a Török Nagydíjnak a 3. szabadedzésén. A Red Bull pilótája csupán egyetlen ezreddel előzte meg a Mercedes hétszeres világbajnokát, Michael Schumachert.

Ez annak fényében különösen jó teljesítmény, hogy a péntek délutáni tréningen egyetlen kört sem tudott teljesíteni, mert a matinés első edzésen balesetett szenvedett, s összetörte az autóját.

A hétszeres világbajnok, 42 éves német Michael Schumacher (Mercedes) lett a második, míg Vettel ausztrál csapattársa, Mark Webber bizonyult a harmadik leggyorsabbnak. A kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso (Ferrari) csak a nyolcadik időt autózta.

Eredmények:

3. szabadedzés

1. Sebastian Vettel (német, RedBull) 1:26.037 p
2. Michael Schumacher (német, Mercedes 1:26.038
3. Mark Webber (ausztrál, RedBull) 1:26.404
4. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:26.420
5. Jenson Button (brit, McLaren) 1:26.578
6. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1:26.726

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Ugrik az OTP!

Ugrik az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában délutánra már határozott pluszban vannak a tőzsdék és Amerikáabn is folytatódhat az emelkedés. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telik a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×