INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Mourinho még nagyobb vágyat érez

InfoRádió / MTI
Nem akar a továbbiakban a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőben történtekről beszélni José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, aki ellen a mérkőzés után tett nyilatkozatai miatt fegyelmi eljárást indított az európai szövetség (UEFA).

"Amit szerettem volna, azt már elmondtam - fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján a portugál tréner. - Egész egyszerűen azért nem akarok a továbbiakban beszélni az ügyről, mert egy kép többet mond minden szónál" - utalt az interneten közzétett fotókra és videókra, amelyek az azonnali piros lappal kiállított Real-játékos, Pepe ominózus szabálytalanságáról készültek.

"Aki az én szavaimat kritizálja, az a fényképek eredetiségét is kétségbe vonja, s azt kell hinnie, hogy ezeket a fotókat és videókat utólag módosították. Ezen kívül nincs mit mondanom."

Mourinho a 2-0-ra elveszített szerdai találkozót követő sajtótájékoztatóján élesen kritizálta a játékvezetőt, valamint arra utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát. A katalán klub csütörtökön bepanaszolta őt a kontinentális szövetségnél, a Real pedig pénteken nyújtott be panaszt a katalán klub játékosainak "sportszerűtlen magatartása miatt."

Mourinho egyébként a pénteki sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az eset után még nagyobb vágyat érez arra, hogy a Real edzőjeként folytassa.

"A madridi mez fehér, ennek a színnek pedig jelentése van. Kiváló formában vagyok, az egészségem rendben van, s úgy dolgozom, ahogyan mindig is tettem" - mondta.

A címlapról ajánljuk