eur:
394.09
usd:
364.86
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mourinho még nagyobb vágyat érez

Nem akar a továbbiakban a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőben történtekről beszélni José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, aki ellen a mérkőzés után tett nyilatkozatai miatt fegyelmi eljárást indított az európai szövetség (UEFA).

"Amit szerettem volna, azt már elmondtam - fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján a portugál tréner. - Egész egyszerűen azért nem akarok a továbbiakban beszélni az ügyről, mert egy kép többet mond minden szónál" - utalt az interneten közzétett fotókra és videókra, amelyek az azonnali piros lappal kiállított Real-játékos, Pepe ominózus szabálytalanságáról készültek.

"Aki az én szavaimat kritizálja, az a fényképek eredetiségét is kétségbe vonja, s azt kell hinnie, hogy ezeket a fotókat és videókat utólag módosították. Ezen kívül nincs mit mondanom."

Mourinho a 2-0-ra elveszített szerdai találkozót követő sajtótájékoztatóján élesen kritizálta a játékvezetőt, valamint arra utalt, hogy az UEFA az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát. A katalán klub csütörtökön bepanaszolta őt a kontinentális szövetségnél, a Real pedig pénteken nyújtott be panaszt a katalán klub játékosainak "sportszerűtlen magatartása miatt."

Mourinho egyébként a pénteki sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az eset után még nagyobb vágyat érez arra, hogy a Real edzőjeként folytassa.

"A madridi mez fehér, ennek a színnek pedig jelentése van. Kiváló formában vagyok, az egészségem rendben van, s úgy dolgozom, ahogyan mindig is tettem" - mondta.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×