eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Visszatér Valenciába a Real Madrid

A két El Clásico között a hétvégi spanyol bajnoki forduló kínál "különfeladatot" a címvédő és listavezető Barcelonának, valamint az üldöző Real Madridnak.

A két nagycsapat nem egyforma súlyú próbának néz elébe - legalább is a papírformát tekintve. A Barcelonának aligha jelenthet gondot hazai pályán, a Camp Nouban legyőzni a magyar válogatott Vadócz Krisztiánt is foglalkoztató, 16. helyezett Osasunát a szombat esti találkozón, míg a Realra a harmadik Valencia vár.

José Mourinho és legénysége három nap után visszatér a Mestalla Stadionba, oda, ahol a Király Kupa döntőjét megnyerték szerdán. A madridiaknak a hétközi hosszabbításos meccs fáradalmai is okozhatnak gondokat, vlaamint már előre is kell tekinteni, hiszen jövő szerdán megint a Barcelona következik, immár a Bajnokok Ligája elődöntőjének első összecsapásán. A csapat alapemberei közül a jelek szerint hiányozni fog a combsérülést szenvedett német középpályás, Sami Khedira.

Primera División, 33. forduló:
szombat:
Valencia-Real Madrid 18 ó
FC Barcelona-Osasuna 20
Athletic Bilbao-Real Sociedad 22
vasárnap:
Hércules-Deportivo La Coruna 17 ó
Real Mallorca-Getafe 17
Racing Santander-Málaga 17
Sporting Gijón-Espanyol 17
Atlético Madrid-Levante 19
Sevilla-Villarreal 21
hétfő:
Real Zaragoza-Almería 21 ó

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×