eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Tulajdonosváltás előtt az AS Roma

Sztárjátékosokat és új stadiont ígért az AS Roma új tulajdonosának tartott Thomas Di Benedetto amerikai vállalkozó. A nehéz anyagi helyzetben lévő labdarúgócsapatot hitelező Unicredit bankkal megkezdett tárgyalásai várhatóan szerdán zárulnak le.

"Forza Roma!" - azaz Hajrá Róma! kiáltással érkezett meg hétfő reggel az olasz fővárosba a bordó-sárgák által messiásként ünnepelt Di Benedetto, és megkezdte a Unicredittel való egyeztetést. A tárgyaláson az eddigi tulajdonos Rossella Sensi, az olasz bank, valamint a Di Benedetto képviselte bostoni vállalkozói csoport vesz részt.

A tervek szerint szerdán aláírják a szándéknyilatkozatot és az előszerződést, a hétvégi Roma-Juventus bajnoki mérkőzésen pedig Di Benedetto már a lelátón fog ülni - értesült a Corriere dello Sport.

A többi sportlap is úgy tudja, hogy a Roma csapatára pályázó öt vevő közül az Unicredit Di Benedettót tartotta a legmegbízhatóbb jelöltnek. Az olasz sajtó szerint Di Benedetto 70 millió euróért az AS Roma hatvan százalékát kapja meg, az Unicredit pedig negyven százalékot tart meg.

A Gazzetta dello Sport hétfői interjújában Di Benedetto - nevek nélkül - hat új játékost és új stadiont ígért az együttesnek: "az az álmom, ami a szurkolóké, hogy a Roma ismét a világ legjobb klubjai között legyen". Vezetőedző-váltás helyett Di Benedetto arról beszélt, hogy a Romát az egész világon ismert márkanevű "médiavállalattá" akarja átalakítani.

Befektető társai között James Pallottát, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics egyik tulajdonosát említette.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×