eur:
400.41
usd:
366.22
bux:
73833.8
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Sergio Ramos megúszta - videó

A spanyol labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre tiltotta el az El Clásico utolsó perceiben brutálisan szabálytalankodó Sergio Ramost. A Real Madrid világbajnoka megúszta Lionel Messi brutális elgázolását: ugyanakkora büntetést kapott, mint az Ajax elleni "vicces" időhúzása miatt.

Szinte biztos, hogy a Madrid nem fog fellebbezni az ítélet ellen.


Sergio Ramos biztosan hiányozni fog a Valencia elleni hazai rangadóról, amelyen klubtársai közül Pepe és


Fotó: El Mundo Deportivo

Ricardo Carvalho sem játszhat. Erősen kérdéses Gonzalo Higuaín és az ugyancsak sérült Cristiano Ronaldo szereplése is.

Sergio Ramos egyébként - a közvetlenül a mérkőzés után nyilatkozó Xabi Alonsón kívül - az első játékos a vesztes oldalról, aki hosszabb inbterjút adott az El Clásico után. A Marcának elmondott szavaiból kiderül, csodálkozik azon, hogy miért feltételezik róla, hogy szét akarta rúgni Messit, mikor még csak nem is érte az argentint a cipője. Egyébként sem okozott még senkinem sem súlyos sérülést a pályafutása során.

A sevillai születésű játékosnak ez volt a tízedik kiállítása a Real Madrid tagjaként bajnoki mérkőzésen. A 175. mérkőzését játszotta, ebből könnyen kiszámolható, átlagosan minden 17,5. találkozón kap piros lapot, ami idényenként több mint két kiállítást jelent. A tizedik kiállítással utolérte az eddig a Real Madrid házi "szégyenlistáját" vezető Fernando Hierrót. A hajdani csapatkapitány ugyanakkor 439 meccset játszva kapott 10 piros lapot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×