eur:
388.93
usd:
361.81
bux:
68115.91
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Év végéig Szalai László a Honvéd megbízott vezetőedzője

A 2010-es esztendő végéig Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója lesz a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának trénere.

"Év végéig az akadémiánknál kiválóan tevékenykedő Szalai László megbízott vezetőedzőként irányítja a szakmai munkát a felnőtt csapatnál" - mondta szerdán az MTI érdeklődésére George F. Hemingway klubtulajdonos. "Addig biztosan nem lesz változás".

Szalai elődje, a tavaly októberben kinevezett Massimo Morales szombaton közvetlenül az Újpesten elszenvedett 3-1-es vereség után mondott le. A 46 éves olasz szakember azt mondta, úgy érzi, a jelenlegi körülmények között nem tud többet segíteni a csapatnak.

A Honvéd 14 forduló után 21 ponttal nyolcadik helyen áll a tabellán, a Magyar Kupában megnyerte a nyolcaddöntős párharcának első felvonását.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Hamarosan érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Hamarosan érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×