eur:
389.65
usd:
363.4
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Banderas csapatánál folytatja Talmácsi

Új csapathoz szerződött és egyúttal szakított menedzserével, Stefano Favaróval Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta sajtóértesülések szerint jövőre a Jack and Jones istállónál folytatja a pályafutását, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik. A magyar motoros a hét végén már ki is próbálja a Suter vázat.

"Nagyon bízom benne, hogy versenyképes csapattal, megfelelő háttérrel szállhatok jövőre harcba. A következő év azonban más szempontból is mérföldkőnek számít majd, hiszen támogató háttércsapat nélkül, érdekeimet saját magam képviselve, hatalmas bizonyítási vággyal a szívemben vágok neki a 2011-es versenyzésnek. A Faster Management minden tagjának, különösen Stefanónak (Favaro) ezúton szeretném kifejezni őszinte elismerésemet és köszönetemet azért a munkáért, amivel a hosszú évek során a versenyzésemet segítették" - írta közleményében Talmácsi Gábor.

"Nagyon örülök, hogy pozitívan alakulnak a dolgok a folytatást illetően, és Magyarország első számú motorversenyzője jövőre is ott lehet a legjobbak között" - fogalmazott Stefano Favaro, Talmácsi eddigi menedzsere. "Szívből szorítok neki, hogy akár már jövőre megmutathassa, hogy 2007-ben nem véletlenül lett világbajnok. Egyetértettünk abban, hogy elérkezett az idő pályafutása egy új szakaszának megnyitására, amiben én és a menedzsment többi tagja már nem vesz részt. Év végéig a megkezdett tárgyalások és a közös munka lezárásra kerül és 2011-től ki-ki a saját útján folytatja az életet."

Talmácsi 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, az idén a Moto2-ben a hatodik lett a Speed Up csapattal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×