eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Háromgólos vereséget szenvedett a Debrecen Eindhovenben

Továbbra sem szakadt meg a Debreceni VSC rossz sorozata, a Loki egymást követő tizedik "főtáblás" mérkőzésén kapott ki. A 2009-es, a Bajnokok Ligájában elszenvedett hat vereséget immár négy követte az Európa Ligában. A magyar bajnok 3-0-ra kapott ki a PSV-től Eindhovenben.

A Loki 70 percen át nem vallott szégyent, a mérkőzés nagy részében nem játszott alárendelt szerepet, de nem volt esélye a pontszerzésre. Ettől függetlenül ismét több "bíztató" támadást vezetett Herczeg András csapata, de a holland bajnok más súlycsoportba tartozik.

Az első félidő derekán Ibrahim Afellay, a hazaiak csapatkapitánya lőtte húsz méterről a magyar kapuba a labdát, majd az első játékrész végén még a brazil Reis is lőtt egy gólt, a finn Toivonen átadása után. A hajrában a csereként beállt Wuytens is lőtt egy gólt.

A magyar csapatból elsősorban Czvitkovics Péter jelentett veszélyt a kapura, de a fiatal Bódinak is volt egy ígéretes kísérlete. Dzsudzsák Balázs, a PSV magyarja a 69. percben óriási kapufát lőtt.

A csoport másik mérkőzésén: Sampdoria-Metaliszt 0-0. Koman Vladimir a 72. percben állt be az olasz csapatba.

Huszti Szabolcs együttese, a Zenit 3-2-re nyert idegenben a Hajduk Split ellen, a magyar középpályás tizenegyesből gólt szerzett. JuhászRoland végigjátszotta csapata mérkőzését Athénben, az Anderlecht 1-1-re végzett az AEK-kel.

Európa Liga, 4. forduló, I csoport:
PSV Eindhoven-Debreceni VSC 3-0 (2-0)

Philips Arena, 15 000 néző. Játékvezető: Courtney (északír)
PSV: Isaksson - Hutchinson, Bouma (Rodríguez, 46.), Marcelo, Pieters (Wuytens, 77.) - Lens (Bakkal, 62.) Engelaar, Afellay, Dzsudzsák - Toivonen, Reis
DVSC: Malinauskas - Nagy, Simac, Mijadinoski, Laczkó - Bódi (Dombi, 72.), Kiss, Varga, Czvitkovics, Szakály - Coulibaly
Gólok: Afellay (22.), Reis (43.), Wuytens (88.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×