eur:
389.27
usd:
362.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kérelmet nyújt be az eltiltott Pljuscsenko

Eltiltásának törlését és amatőr versenyzési jogának visszaadását kérvényezi Jevgenyij Pljuscsenko orosz műkorcsolyázó, aki mindenképpen szeretne elindulni a 2014-es téli olimpián, Szocsiban.

A nemzetközi szövetség (ISU) azért büntette meg az olimpiai és világbajnok sportolót, mert a márciusi, torinói vb-részvételt sérülés miatt lemondta, majd az orosz szövetség engedélye nélkül indult különböző pénzdíjas viadalokon. A szervezet júniusban tiltotta el a 27 éves műkorcsolyázót az összes ISU-rendezésű viadaltól, s mivel Pljuscsenko a megadott határidőn belül nem fellebbezett, a szankció augusztus végén hivatalossá vált.

A februári vancouveri téli játékokon három év kihagyás után ezüstérmet szerzett sztár az egyik orosz hetilap szerdai számában úgy nyilatkozott, keményen fog harcolni és megvédi becsületét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×