eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Debrecen megnyerte a Videoton elleni rangadót

A címvédő Debrecen 0-1-ről fordítva 3-1-re nyert az előző szezonban ezüstérmes, vendég Videoton ellen a labdarúgó NB I 5. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel a tabella élére ugrott. A székesfehérváriaknak ez volt az első veresége ebben az idényben, s így nincs már veretlen csapat a mezőnyben.

Az első félidőben nagy küzdelem folyt a pályán, de a helyzetekkel adós maradt az előző kiírás két legjobb csapata. Kisebb meglepetésre a vendég fehérváriak birtokolták többet a labdát és ők bizonyultak veszélyesebbnek a kapu előtt.

Nem sokkal a szünet után a Videoton egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést. A találat után magasabb fokozatra kapcsolt a DVSC, sorra alakította ki a helyzeteket, s 20 percen belül meg is fordította a mérkőzést. A lefújás előtt pár perccel Horváth G. öngólja megpecsételte a fehérváriak sorsát.

A Szuperkupa után így bajnokin is legyőzte nagy riválisát a Herczeg-alakulat és ismét a tabella élére állt.



Labdarúgás-NBI
Labdarúgó NB I - A bajnok nyerte a debreceni rangadót

Debrecen, 2010. augusztus 29., vasárnap (MTI) - A címvédő Debrecen 0-1-ről fordítva 3-1-re nyert az előző szezonban ezüstérmes, vendég Videoton ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel a tabella élére ugrott.

A székesfehérvári alakulatnak ez volt az első kudarca ebben az idényben, s így nincs már veretlen csapat a mezőnyben.

DVSC-TEVA - Videoton FC 3-1 (0-0)
Debrecen, 7500 néző, V: Iványi
DVSC: Malinauskas - Bernáth (Dombi 60.), Komlósi, Mijadinoski, Laczkó - Szakály P., Kiss Z. (Ramos, 46.), Varga J., Czvitkovics - Coulibaly, Yannick
Videoton: Tujvel - Lázár (Nikolics 75.), Lipták, Vaskó, Horváth G. - Sándor, Elek, Hidvégi - Nagy D., Alves, Polonkai (Vasziljevics 63.)
Gólszerzők: Czvitkovics (68., 11-esből), Yannick (71.), Horváth G. (90., öngól), illetve Sándor (55.)
Sárga lap: Laczkó (67.), illetve Alves (36.), Nagy D. (38.), Horváth G. (67.), Vaskó (78.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×