eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Nyíregyházán fogadja a Debrecen a bolgár bajnokot

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) engedélyt adott arra, hogy a Debrecen csapata augusztus 19-én a nyíregyházi Sóstói Stadionban fogadhassa a bolgár Litex Lovecs együttesét az Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójában

A mérkőzést eredetileg Budapesten tervezték lejátszani, mivel a DVSC-TEVA stadionja nem felel meg az UEFA előírásainak. Az európai szövetségtől péntek este még azt az értesítést kapta a klub, hogy a nyíregyházi létesítmény nem szerepel az UEFA által elfogadott stadionok listáján, de a piros-fehérek a megfelelő dokumentumok leadását követően engedélyt kaptak, hogy Nyíregyházán rendezhessék a találkozót.

A DVSC-TEVA és a bolgár Litex Lovecs az augusztus 19-i nyíregyházi meccset követően 26-án Bulgáriában mérkőzik meg egymással az Európa Liga csoportkörébe jutásért.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×