eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Mocsai 2012-ig lehet szövetségi kapitány

Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke felkérte Mocsai Lajost, hogy 2012. augusztus 31-ig vállalja el a férfi válogatott szövetségi kapitányi tisztét.

A sportvezető és a mesteredző megbeszélésén szó esett arról, hogy Mocsai a pozíciót a Veszprém vezetőedzői posztja mellett, azzal párhuzamosan látná el. A szakember emellett szeretne továbbra is együtt dolgozni Csoknyai Istvánnal, akivel idén február 24-én kezdték meg a közös munkát a válogatottnál, és megbízatásuk június 30-i lejártáig sikeresen teljesítették feladatukat: a szlovének elleni pótselejtezőn kijuttatták a válogatottat a jövő januári, svédországi világbajnokságra.

A távlati cél a londoni olimpiai kvalifikáció, Mocsai - miután 1988-ban, Szöulban a férfi, 2000-ben, Sydneyben és 2004-ben, Athénban pedig a női együttest irányította - 2012-ben negyedszer vehetne részt magyar szövetségi kapitányként az ötkarikás játékokon.

Amennyiben minden a tervek szerint halad, a szövetség augusztus 25-i elnökségi ülésén nevezhetik ki a férfi válogatott élére Mocsai Lajost.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×