eur:
389.18
usd:
363.85
bux:
68140.32
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Tehetségkutató felfedezettjeivel játszik a Ferencváros

Az április óta zajló Most Wanted futball tehetségkutató legjobbjaival mérkőzik meg a Ferencváros csapata kedden este az Albert stadionban.

A 17-22 év között focisták számára meghirdetett tehetségkutatóra mintegy 1200-an jelentkeztek, akikből 640 játékost tesztelt le április és május során az Egervári Sándor és Mezey György vezette szakmai stáb.

A legjobbnak ítélt 30 mezőnyjátékos és 4 kapus egy profi edzőtáborban készülhetett az FTC elleni meccsre. A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián négy héten keresztül, a legjobb edzőgárdával készültek a tehetségek. A kezdő csapatból minden héten voltak kiesők, akiket az edzők adott héten a leggyengébbnek ítéltek meg, így a Fradi ellen a legjobbnak ítélt alakulat, 16 játékos és 2 kapus lép majd pályára.

A Ferencváros játékosai is izgatottan várják a megmérettetést, hiszen az edzőtábor utáni első meccsüket

játsszák majd hazai közönség előtt a Most Wanted csapata ellen. "Minden kezdeményezés fontos, ami a futball népszerűsítését segíti hazánkban" - mondta Prukner László a Ferencváros szakmai igazgatója. "Ez a mérkőzés is ezt a célt szolgálja, ezért a Ferencváros szívesen állt a kezdeményezés mellé. Bízunk abban, hogy a Most Wanted csapatában játszó fiatalok részére nem csak maga az edzőtábor, de a keddi meccs is egy életre szóló élmény marad."

Egervári Sándor, a Most Wanted csapat vezetőedzője így értékelt a meccs előtt: "Remélem, hogy a mérkőzés után mindenki egy osztállyal magasabb szintre tud lépni. Örülök, hogy rövid idő alatt kimondottan egységes csapattá kovácsolódott a társaság. Biztos vagyok benne, hogy a Fradi ellen tisztességesen helyt áll a Most Wanted csapat!"

A mérkőzés jótékony célt is szolgál, hiszen a meccsre egy pár piros cipőfűző lesz a belépő, amelynek bevételével a Bono által létrehozott (RED) összefogást támogatják.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×