eur:
400.11
usd:
361.98
bux:
73059.71
2024. október 2. szerda Petra

Csányi Sándor találkozott Erwin Koemannal

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új elnöke csütörtökön délután találkozott Erwin Koemannal, a válogatott holland szövetségi kapitányával, de a szakvezető jövőjéről nem esett szó.

Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta: Csányi még soha nem beszélt Koemannal, s a találkozó éppen ezért "ismerkedő jellegű" volt. Hozzátette: a kapitány jövőjével kapcsolatban a szervezet elnökségének kell döntést hoznia, az elnök egy személyben ezt nem teheti meg.

Csányit kedden egyhangúlag választotta meg elnöknek az MLSZ közgyűlése. Az 57 éves üzletember csütörtökön délelőtt találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki szerint Csányi garanciát jelent arra, hogy a magyar labdarúgás üzleti alapon újjászerveződik.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×