eur:
388.83
usd:
361.46
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Csányi Sándor az MLSZ elnöke

A Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában tartott rendkívüli, tisztújító közgyűlésén Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját választották meg a szervezet új elnökének. A 89 küldött közül 82-en szavaztak rá.

"Így legalább van hét ember, akinek bizonyítanom kell a következő években" - mondta viccesen az eredmény kihirdetése után az új elnök.

"Életem talán legnehezebb feladatát vállaltam el, s egyáltalán nem biztos, hogy sikeres tudok lenni, de az elkövetkezendő egy évben minden energiámmal a magyar labdarúgás sikeréért fogok dolgozni" - tette hozzá.

Nemes Ferenc, a közgyűlés levezető elnöke a közgyűlés elején lemondott elnökségi tag-jelöléséről.

"Egy rendkívül fontos közgyűlés a mai, rendkívül nehéz négy hónap után fontos, hogy újra elnöke legyen a Magyar Labdarúgó-szövetségnek. Szeretném, ha Csányi Sándor lenne az MLSZ elnöke, Fontos, hogy ma arról döntsünk, hogy annyi elnökségi tag jelölt legyen, amennyit az alapszabály előír. Ezért köszönöm a bizalmat, de visszavonom a jelölésemet. Az ideiglenes elnökség úgy érzem jól ellátta a munkáját" - mondta Nemes.

Még a közgyűlés előtt Borbály Zoltánnal, a Legfőbb Ügyészség szóvivőjével beszélgettünk, akit az új elnökség egyik tagjának jelöltek.

"Meglepett a felkérés, de nagyon örültem, hogy illusztris társaságba kerültem. A jelöltek mindegyike olyan ember, aki képes lesz maximálisan ellátni a feladatát és bár nem mindenki a labdarúgásból érkezett, hasznára tud lenni a magyar labdarúgásnak. Tréfásan azt is mondhatnám, hogy ahhoz, hogy rántottát süssünk, nem kell tudnunk tojást tojni."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Eljöhetett a fordulat a boltokban

Eljöhetett a fordulat a boltokban

Márciusban nagyot ugrott a kiskereskedelmi forgalom, ami akár azt is jelentheti, hogy a reálbérek emelkedése nyomán megindul a lakossági fogyasztás. Ezt azonban kellő óvatossággal kell kezelni, mert az elmúlt hónapokban is láttuk már pozitív előjelű változást - például decemberben jelentőset - de ezt kijózanodás követte. A trend azonban most már egyértelműen pozitív.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×