eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A Real Madridban köthet ki Vidics

Feszültté vált a viszony Nemanja Vidics és a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson között, így a The Times szerint egyre nagyobb rá az esély, hogy a szerb védő elhagyja az angol együttest, és a Real Madridhoz szerződjön.

A tekintélyes brti napilap azt írja, a hátvéd és a skót menedzser viszonya megromlott az utóbbi hetekben, és ezt csak fokozta, hogy Vidics az utolsó pillanatban kikerült a kezdőcsapatból a vasárnapi, Leeds elleni kupameccsen. Információk szerint sérülés miatt nem játszhatott a védő, de hiányzásának okáról Sir Alex Ferguson és segítője, Mike Phelan sem árult el részleteket.

A szerb válogatott labdarúgó egyik képviselője, Paolo Fabbri azt mondta a lapnak, hogy nem kell aggódni a sérülés miatt, és szerinte Vidics már szerdán, a városi rivális City elleni Ligakupa-elődöntőn játszhat.

A lap úgy tudja, a hátvéd magasabb fizetést szeretne - jelenleg 70 ezer fontot kap hetente - de a klub nem akar erről tárgyalni, mert két éve hosszabbították meg a kontraktusát.

Vidics szerződése 2012-ig érvényes, így a Manchester United komoly összegért adhatná el. A lap szerint 25 millió fontot is fizetne érte a Real Madrid, ebből az összegből pedig megfelelő utódot vehetne a manchesteri klub. A jelöltek között van a portugál Bruno Alves és a dán Simon Kjaer.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×