eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma

Pato: A Milan mindent besöpör

Alexandre Pato, a Milan brazil labdarúgója szerint az együttes két honfitársával, Kakával és a frissen érkezett Ronaldinhóval minden lehetséges címet megnyer a következő idényben.

"A csapat Ronaldinhóval olyan erős lett, hogy megnyerjük a bajnokságot, az UEFA Kupát és az Olasz Kupát is" - nyilatkozta a 18 esztendős válogatott csatár a La Gazzetta dello Sportnak.

"Természetesen a Scudetto, azaz a bajnoki cím a legfontosabb. Dinho nemcsak klasszis, hanem egy fenomén. Porto Allegrében született és ott istenként imádják. Egyszer én is szeretnék eljutni az ő szintjére."

A milánói gárda kedden 25 millió euróért igazolta le az FC Barcelonától Ronaldinhót.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×