eur:
388.72
usd:
361.74
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Raikkönen triplázott Spában

A Ferrari finn versenyzője, Kimi Raikkönen nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíjat. A Jégember becenévre hallgató pilóta sorozatban harmadszor győzött Spa-Francorchamps-ban.

A második helyen a brazil Felipe Massa (Ferrari), a harmadikon a címvédő spanyol Fernando Alonso (McLaren), a negyediken az éllovas Lewis Hamilton (McLaren) ért célba.

Az ötödik a német Nick Heidfeld (BMW), a hatodik a szintén német Nico Rosberg (Williams), a hetedik az ausztrál Mark Webber (Red Bull), a nyolcadik a finn Heikki Kovalainen (Renault) lett.

A rajtnál a két McLaren-pilóta volt nagy csatában, de nem változott a sorrend. A Ferrari sima kettős győzelmet aratott, míg Alonso két pontra csökkentette hátrányát Hamiltonnal szemben a világbajnoki pontversenyben.

A Ferrari már konstruktőri világbajnok, ha a McLaren nem fellebbez csütörtöki büntetése ellen.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×