eur:
388.61
usd:
361.01
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nem is fellebbez a McLaren?

A Forma-1-es McLaren-Mercedes csapat hajlik arra, hogy elfogadja a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által rá kiszabott büntetést, mivel le akarja zárni az úgynevezett kémügyet.

Az FIA Motorsport Világtanácsa csütörtökön első fokon súlyosan elmarasztalta az istállót, a csapat versenyzői - a címvédő spanyol Fernando Alonso és az éllovas angol Lewis Hamilton - azonban megtarthatták pontjaikat.

"Ha nem fellebbezünk, azt azért tesszük, mert le akarjuk zárni az ügyet. Remélem, a többi csapat érteni fogja, hogy a sportágunk érdekeit szem előtt tartva nyeljük le a pénzbüntetést" - mondta szombaton Spa-Francorchamps-ban, a Belga Nagydíj helyszínén Ron Dennis csapatfőnök.

A csütörtöki ítélet után hat napja van a McLaren-Mercedesnek arra, hogy fellebbezzen. Ron Dennis azt mondta, megteszi majd a javaslatát a részvényeseknek, akik aztán döntenek.

A wokingi istálló hivatalos álláspontja szerint semmilyen előnyük nem származott abból, hogy eljutottak hozzájuk dokumentumok, azokból nem használtak fel semmit. Fellebbezésük esetleges elmaradása pedig egyáltalán nem azt jelenti, hogy elismernék bűnösségüket.

Eközben Alonso menedzsere úgy nyilatkozott, hogy a pilóta marad a McLarennél, nem tárgyalnak senkivel az átigazolásról. A szaksajtó a Magyar Nagydíj óta arról cikkezik, hogy a címvédő visszatérhet a Renault-hoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×