eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A Milan lemondott Ronaldinhóról és Sevcsenkóról

Silvio Berlusconi, a Milan elnöke - korábbi miniszterelnök - beismerte, csapata nem tudja megszerezni a kiszemelt két aranylabdást, Ronaldinhót és Andrij Sevcsenkót.

A Milan hétfőn kezdte meg a felkészülést az új idényre - az első edzésen ott volt Silvio Berlusconi is. Az elnök sok más egyéb, így például a csapat előtt álló feladatok fontossága, vagy éppen Kaka megtartása mellett beszélt arról is, hogy Ronaldinhót és Sevcsenkót sem tudja a vezetés megszerezni.

"Megpróbáltuk megerősíteni a támadónégyest. Ronaldinho volt az egyik kiszemelt, de Joan Laporta, a Barcelona elnöke azt mondta, a játékos nem eladó" - mondta Berlusconi.

Sevcsenkóról szólva személyesebb hangot ütött meg: "Ami Andrij Sevcsenkót illeti, úgy szeretjük, mint a fiunkat, szívesen visszahoztuk volna Milanellóba, de a Chelsea leküzdhetetlen akadályokat állított az utunkba."

A Milan szurkolói már nem sokkal a nyilvánosságra kerülés után értékelték az elnök beszédét. Felfigyeltek arra, hogy Berlusconi nem tért ki Eto'óra, s hogy nem nevezte véglegesnek a keretet.

A kameruni megszerzésére mindazonáltal kevés az esély, az új kiszemelt Júlio Baptista, a Real Madrid brazilja. S az egyesület figyel még egy brazilt: a csodagyereknek tartott Alexandre Patót.

Az AC Milan augusztus 31-én, Monte-Carlóban játssza majd a szezon első hivatalos mérkőzését, a Sevilla elleni Szuperkupa-döntőt.

Az ezt megelőző öt hétben legalább öt barátságos mérkőzés szerepel a programban: július 29-én a Leccóval játszik a csapat, augusztus első hétvégéjén Moszkvában vesz részt egy négyes tornán a házigazda Lokomotív, valamint a Real Madrid és a holland PSV társaságában.

Augusztus 9-én Sevillában a Betisszel meccsel a spanyol klub centenáriumát ünnepelve, augusztus 14-én 45 perces mérkőzéseket játszva hármastornán vesz részt a San Siróban a Juve és az Inter társaságában, majd augusztus 17-én a hagyományos Berlusconi-kupán ugyancsak a Juventust fogadja.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×