eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Pelé jó tanácsai Beckhamnek

Pelé, a brazilok futball-legendája szerint David Beckhamnek az Egyesült Államokban is keményen kell majd dolgoznia.

"Mindenki tudja, kicsoda David Beckham. Fantasztikus játékos, aki rendkívül sokat segíthet abban, hogy a tengerentúlon is népszerű legyen a labdarúgás. Ugyanakkor fel kell készülnie arra, hogy az amerikaiak jó játékosok, és bizony neki is sokat kell majd dolgoznia ahhoz, hogy eredményes legyen" - mondta a háromszoros világbajnok (1958, 1962, 1970), teljes nevén Edson Arantes do Nascimento.

"Az én időmben teljesen más volt a helyzet, hiszen akkor még amatőr cipőben járt ott a játék" - tette hozzá a 66 éves "Fekete Gyöngyszem", aki 1975 és 1977 között 64 mérkőzésen 17 gólt szerzett New York Cosmos színeiben.

Az angol válogatott korábbi csapatkapitányát - aki az elmúlt szezonban bajnok lett a Real Madriddal - a Los Angeles Galaxynél folytatja pályafutását, ahol öt év alatt 250 millió dollárt (184 millió eurót) kap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×