eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Ancelotti: Kaká nem megy sehova

Nem aggódik a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti, hogy eddig egyik kiszemeltjüket sem sikerült a piros-feketékhez csábítani. Az olasz szakember kiemelte: nem engedik el Kakát a Real Madridhoz.

Hiába tűnik nagyon aktívnak a játékospiacon a Bajnokok Ligája győztese, az AC Milan, a piros-feketék eddig egy új futballistával sem erősítették meg keretüket.

A Milan ajánlatot tett Thierry Henry-ért az Arsenalnak, ám a francia támadó horribilis fizetését már nem vállalták a klubvezetők, így a világbajnok játékos a Barcelonába igazolt.

Úgy tűnt, a piros-feketék el tudják happolni az Inter orra elől a hondurasi csatárt, David Suazót, ám kiderült, hogy a támadó korábban aláírt a városi vetélytárshoz.

A Milan nagy erőket mozgósított Samuel Eto'o megszerzéséért, ám a kameruni csatár nem kívánja elhagyni a Barcelonát, és a katalán klub sem akar megválni tőle.

Carlo Ancelotti, a gárda vezetőedzője mégsem aggódik, hogy eddig nem sikerült megerősítenie az együttest.

"Így is erős csapatunk van. Emlékezzenek csak rá, hogy Ronaldo nélkül nyertük meg a BL-t, jövőre pedig már rá is számíthatok. Aztán ott van Inzaghi, Gilardino és Oliveira, vagyis játszhatunk egy vagy két támadóval is. A legfontosabb dolog, hogy megbízhatóak legyünk" - hangsúlyozta a szakvezető.

Carlo Ancelotti kiemelte azt is, hogy nem engedik el Kakát a Real Madridhoz.

Közben egy újabb támadóval hozták kapcsolatba a BL-győztes gárdát: a Lyon brazil csatára, Fred lehet az új kiszemelt. Egy olasz televíziós csatorna beszámolója szerint a Milan megvárja a kedden rajtoló Copa America végét, hogy ajánlatot tegyen a támadóért.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×