eur:
388.42
usd:
360.71
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Cristiano Ronaldót kétszer is megkoronázták - videóval

A Manchester United ifjú csillaga példátlan utat járt be alig több mint 10 hónap alatt. Az angolok a portugálok elleni világbajnoki búcsúja után, némi túlzással, még közellenségnek számított az angol szurkolók körében. Vasárnap este pedig az angol profi játékosok őt választották az Év játékosának és az Év fiatal játékosának is.

Éppen harminc esztendeje, 1977-ben volt arra legutóbb példa, hogy valaki mindkét díjat kiérdemelje ugyan abban a szezonban, Angliában. (Akkor Andy Gray duplázott.)

A felnőtt játékosok "versenyében" Cristiano Ronaldo Didier Drogbát (Chelsea) és klubtársát, Paul Scholes előzte meg. A nevezettek hatos listáján Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United) és Cesc Fabregas (Arsenal) neve szerepelt még.

A fiatalok díját ugyancsak Cristiano Ronaldo kapta meg, ebben a kategóriában Fabregast és Aaron Lennont (Tottenham) megelőzve. A nevezettek listájára Wayne Rooney (Manchester United), Kevin Doyle (Reading) és Micah Richards (Manchester City) neve került még fel.

A Manchester United játékosai taroltak az Év csapatának összeállításakor is: nem kevesebb mint nyolcan kerültek be a legjobb tizenegybe.

A csapat: Edwin van der Sar - Gary Neville, Nemanja Vidics, Rio Ferdinand, Patrice Evra - Cristiano Ronaldo (mind Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Paul Scholes, Ryan Giggs (mindkettő Manchester United) - Didier Drogba (Chelsea), Dimitar Berbatov (Tottenham)

Aligha meglepő: a menedzserek közül Sir Alex Ferguson, a Manchester United szakvezetője kapta az elismerést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×