eur:
389.55
usd:
361.9
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Százmilliót ajánlott a Milan Ronaldinhóért

Csillagászati összeget, százmillió eurót ajánlott fel az AC Milan Ronaldinhóért, az FC Barcelona brazil futballistájáért.

"Már félretettem 100 millió eurót, amelyből 60 millió a Barcelona által követelt lelépési díj, 40-et pedig a fizetésére fordítanánk" - mondta Silvio Berlusconi, az olasz klub elnöke. Hozzátette: "ha Ronaldinho távozik a katalán klubtól, mi vagyunk a pole pozícióban."

A 27 éves középpályás évi nyolcmilliós gázsijával, valamint az ahhoz járuló 16 milliós reklámszerződéseivel már jelenleg is a világ legjobban kereső labdarúgója, Milánóban viszont kilencmilliót kereshetne.

Segítheti a brazil zseni Milánóba csábítását, hogy hat honfitársa, Ronaldo, Kaká, Cafu, Oliveira, Serginho és a Dida is a vörös-feketéknél szerepel.

Olasz lapinformációk szerint a Milan ajánlatot tett az angol Chelsea tulajdonában lévő, ám a holland PSV Eindhovennél szereplő szintén brazil Alexért. A középhátvédre égető szükség lenne a Milannál, ugyanis a veterén Billy Costacurta biztosan, a csapat kapitánya, Paolo Maldini pedig valószínűleg visszavonul a szezon végén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×