eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Rohamosan csökken a Massára fogadók pénze

Az idő előrehaladtával egyre kevesebb pénzt nyerhetnek azok, akik a brazil Felipe Massa végső sikerére fogadnak a 2007-es Forma-1-es szezonban.

A Ferrari 25 éves pilótája az elmúlt egy hónapban ellenállhatatlanul teljesített a kulcsfontosságú kollektív teszteken, és szinte mindig gyorsabb volt csapattársánál, a mezőny egyik legjobbjának tartott finn Kimi Raikkönennél is.

Massa időeredményei mellett a fogadóirodák sem mehettek el szó nélkül: a brazil versenyző világbajnoki címére nem sokkal ezelőtt még 4,5-5-szörös pénzt kínáltak a bukmékerek, mára azonban már csak 3,3-4-szeres összeget kaphatnak a fogadók a ferraris elsőségéért.

Van olyan iroda, amelynél már a címvédő Fernando Alonso végső győzelme is több pénzt ér, pedig a McLarenhez szerződött spanyol szintén jól szerepelt a csütörtökön véget ért téli tesztidőszakban.

A legkisebb nyereményszoró azonban többnyire még most is a Raikkönen neve mellett áll, de az odds folyamatosan emelkedik, mivel a finn eddig egyetlen tesztnapon sem végzett az élen.

Jelzésértékű, hogy míg Raikkönen, Massa és Alonso világbajnoki elsőségéért 2,75-4-szeres pénzt lehet nyerni, addig a többi pilóta esélye inkább csak matematikainak mondható: a McLaren brit újoncának merész szurkolói 15-szörös pénzt nyernének, ha a GP2-es széria tavalyi legjobbja, Lewis Hamilton az elitkategóriában sem találna legyőzőre.

A Renault és a BMW versenyzőinek nyereményszorzója a legtöbb helyen még Hamiltonénál is nagyobb, a mezőny többi tagja pedig a fanatikusok véleményét leszámítva gyakorlatilag számításba sem jöhet a bő két hét múlva Melbourne-ben kezdődő világbajnoki szezonban.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×