eur:
389.46
usd:
363.07
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kovács Ági "hideg, gyilkos" feje

Turi György úszó-mesteredző két tanítványa is dobogós lett a margitszigeti Európa-bajnokságon. Cseh László 200 vegyesen aranyérmet szerzett, előtte Kovács Ágnes 100 mellen bronzérmes lett. A mesteredző az InfoRádióban kijelentette: büszke tanítványaira.

- Azt mondtuk, hogy minden napra lesz egy érem, most már kezdjük utólérni magunkat, már arany is van.

- Kovács Ágnessel lehetett számolni? A hetedik helyen fordult, és csak az utolsó centiken jöhetett fel a harmadik helyre.

- Ez az ő rutinja, ez az ő tapasztalata, ez az ő hideg, gyilkos feje. Tudta mit kell csinálni, nem hagyta, hogy elragadtassa magát. Ésszel csinálta az egészet. Ez volt Sidney-ben is.

- Nagyon erősen kezdett Cseh László, 100 méternél még belül volt a világcsúcs részidőn. Van önben valami hiányérzet, hogy nem sikerült világcsúcsot döntenie?

- Általában szokott lenni, most viszont nincs. Egyrészt azért, mert nehéz szülés volt, másrészt, mivel sok "betli" becsúszott az elején, most a cél a győzelem volt. Ennek pedig maradéktalanul eleget tett.

- A 100 hát mennyiben okozott csalódást?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem csalódtam. Ahol Laci elindul, ott a győzelem a cél. De ez egy sprintszám, amiben az idegek harca dominál, főleg egy ilyen közönség előtt, és az időjárás sem kedvezett. És Laci csak 29 század másodperccel maradt el a legjobbjától. A négy versenyszám eredményét együtt kell mérlegelni, hiszen amikor Európa-bajnok volt két éve, akkor nem indult 200 vegyesen és 200 háton. Várjuk ki a végét, és akkor majd mérleget vonunk.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×