INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Ronaldinho 100 millió euróért a Milané lehet?

Infostart / InfoRádió
Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint a nyár egyik legnagyobb labdarúgó-üzletét ütheti nyélbe a Milan, a Barcelona és a Real Madrid. A főszereplő két brazil zseni: Kaká és Ronaldinho, valamint 100 millió euró.

Hetek óta folyik a találgatás európai futballkörökben arról, hogy a világ labdarúgásának három meghatározó klubja, miként próbálja megerősíteni csapatát.

A történet alapja az, hogy a spanyol Real Madrid már régóta szeretné megszerezni a Milan brazil középpályását, Kakát, akit viszont az olasz klub érthetően szeretne megtartani.

A Corriere dello Sport olasz sportlap szerint kisebb fordulat állhat be az ügyben, hiszen a Milant erősen érdekli a szintén brazil Ronaldinho esetleges megszerzése. A jelenleg a Real Madrid legnagyobb riválisának számító Barcelonában futballozó középpályás csapata talán legértékesebb játékosa, ezért érthető módon nem lenne olcsó a kivásárlása.

A spanyol Marca című sportlap ugyanakkor arról ír, hogy a Milannál Sevcsenko már biztos (az ukrán csatár az angol Chelsea-hez igazolt) és Kaká esetleges eladása után rengeteg pénz szabadulna fel új játékos(ok) megvásárlására.

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy az olasz sztárklub akár 100 millió eurót (27 milliárd forintot) is hajlandó lenne fizetni Ronaldinhóért. Más kérdés, hogy mit szól mindehhez a Barcelona, melynek játéka nagy részben éppen a brazilra épül...

A címlapról ajánljuk