eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Magyarok a döntőben, győzött a vihar a Margitszigeten

Mindkét magyar remekelt a férfiak 200 méteres vegyesúszásának elődöntőjében a margitszigeti Európa-bajnokságon: Cseh László a legjobb, Kerékjártó Tamás pedig a negyedik idővel jutott be a szám szerda esti döntőjébe. A további programot a vihar miatt törölni kellett.

A férfi 200 méteres vegyesúszás volt az utolsó szám, amelyet még meg tudtak rendezni, ezért szerda délutánra került át a 200 méteres női hátúszás döntője, ahol rajtkőre áll Verrasztó Evelyn is.

Az érmeket az eredeti forgatókönyv szerint a szám háromszoros olimpiai bajnoka, Egerszegi Krisztina adta volna át.

A 200 méteres férfi gyorsúszás szintén elmosott két elődöntőjére a szerda délelőtti program zárásaként kerül sor.

Cseh hatodik, Bodor hetedik lett

Cseh László a hatodik helyen végzett 100 méter háton a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Győzött az orosz Arkagyij Vjacsanyin.

Az orosz úszó mögött az osztrák Markus Rogan lett a második, a bronzérem a görög Ariszteidisz Grigoriadiszé.

A nők 50 méteres pillangóúszásban kettős svéd siker született: győzött Therese Alshammar, második lett Anna-Karin Kammerling, a bronzérem a holland Chantal Grooté.

Száz méteres mellúszásban Bodor Richárd a hetedik lett, Európa-bajnok az orosz Roman Szludnov. Második a norvég Alexander Daleonen, harmadik az ukrán Oleg Liszogor.

Kovács Ágnes a negyedik legjobb idővel jutott be a 100 méteres mellúszás szerda esti döntőjébe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×