eur:
395.23
usd:
365.47
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Zidane-tól akár elvehetik a címét

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke egy interjúban utalt arra, hogy sportszerűtlensége miatt Zinedine Zidane akár a németországi vébé legjobb játékosának járó címet is elveszítheti.

Joseph Blatter hangsúlyozta, hogy a szervezet vizsgálja az ügyet. A vasárnapi díjátadóról hiányzó sportvezető az olasz La Repubblica című lapnak adott interjújában beszélt az esetről. Blatter nem titkolta, hogy nagyot csalódott a francia futballistában.

A pályafutása utolsó meccsét játszó Zidane rövid szóváltás után mellkason fejelte Marco Materazzit, az olaszok elleni világbajnoki döntő 110. percében, ezután a játékvezető kiállította a francia futballistát.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy pontosan mi váltotta ki belőle a súlyos sportszerűtlenséget. A tervek szerint Zidane ma este a Canal Plus televíziós csatornának beszél az esetről.

Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×