eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Búcsúzott a Cornexi

Kettős vereséggel búcsúzott a címvédő Cornexi a női kézilabda EHF Kupa negyeddöntőjében. A székesfehérvári csapat a második félidő közepén még két góllal vezetett is a horvát Koprivnica otthonában, de Tápai Szabináéknak nem sikerült megtartaniuk az előnyt.

A székesfehévári kétgólos kudarc után elszánt kezdett idegenben a Cornexi, és sikerült tartani a lépést az ellenféllel. Negyedóra elteltével viszont egy szabálytalanság miatt Balogh Beatrix piros lapot kapott, így egyik kulcsemberét elveszítette a vendégcsapat.

A folytatásban is felváltva estek a találatok, mindkét együttes keményen védekezett, a szünetben 12-12 állt az eredményjelzőn.

A második félidőben még erőszakosabban játszott a Cornexi, Szabó Edina tanítványai nem ismertek elveszett labdát, és ez a harci szellem nem kedvezett a horvát együttesnek. A vendégek a 45. percben ledolgozták hátrányukat, 18-16-ra vezettek. Csakhogy a kaproncaiak az időkérés után újítottak, és egyenlítettek.

A bírók támogatását is élvező hazaiak végül a kemény csatában elfáradó Cornexi fölé kerekedtek, és most is két góllal, 26-24-re győztek.

A végeredményt Pádár Margit időntúli szabaddobással állította be. Sugár Tímea a vereség ellenére remekelt a kapuban, öt hétméterest fogott.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×