eur:
394.09
usd:
365.69
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Alonso szokatlan helyzetben

Az üzemanyagtöltő hibája miatt valószínűleg rengeteg üzemanyagot kapott Fernando Alonso a Forma-1-es Malajziai Nagydíj időmérő edzésén. Kérdés, hogy a spanyol klasszis mit tud kihozni a számára szokatlan helyzetből.

Alonso a kvalifikáció után csalódottan nyilatkozott, pedig a hetedik rajtkocka még önmagában nem számítana reménytelenül rossz pozíciónak. A címvédő elektronikai problámára is panaszkodott, szerinte nincs reális esélye a győzelemre.

Alonso helyzetét nehezíti, hogy ő ritkán rajtol a negyedik sorból, a sok benzin miatt pedig lényegesen lassabb lehet, mint az előtte állók. Ha viszont a gumik bírják a különleges megterhelést, akkor azt sem lehet viszont kizárni, hogy éppen a hosszú első etap után kerül kedvező helyzetbe, mint Bahreinben a finn Kimi Räikkönen.

A Renault spanyol pilótája megjegyezte, hogy csapattársa, az élről induló olasz Giancarlo Fisichella megmutatta az autó erejét, a hiba nélkül pedig ő is ott lenne az élen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×