eur:
368.09
usd:
344.14
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Fradi-döntetlen a Zalaegerszeg ellen

A Ferencváros hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel a labdarúgó NB I 19. fordulójában.

A 17. percben Bajevszki vette át a Szalaitól kapott labdát, kapura fordult, Sebők Vilmos viszont buktatta, tizenegyes. Jovánczai a kapu közepébe rúgta a büntetőt, 1-0.

Pár perccel később a Zalaegerszeg is kapott egy tizenegyest. A 21. percben egy bal oldali beadás után Balogh Zoltán a tizenhatoson belül lerántotta Sebők Vilmost. A sértett a hálóba lőtte a büntetőt, 1-1.

A szünet után néhány perc elteltével újabb szünet következett: a ferencvárosi szurkolók futballpályára nem illő hangnemben szidták az ellenfelet, ezért Fábián játékvezető pár percig szüneteltette a játékot, és a hangosbemondón keresztül figyelmeztette a hazai drukkereket.

A 61. percben fordított a ZTE: Józsi beadásába Montvai tette bele a lábát, a labdát Peric vette le, és 13 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-2.

Két perc elteltével egyenlítettek a zöld-fehérek: Takács viharzott el a jobb oldalon, belépett a tizenhatoson belülre, Vasas pedig meglökte, a játékvezető újra a tizenegyespontra mutatott. Ismét Jovánczai állt a labda mögött, és a jobbra dőlő Varga mellett berúgta a büntetőt, 2-2.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Rejtett emelésekkel van tele a 2024-es adócsomag

Rejtett emelésekkel van tele a 2024-es adócsomag

A jövő évi adótörvényekben számtalan a veszélyhelyzet ideje alatt bevezetett adóemelést emel törvényi erőre a kormány. Vagyis így hosszútávon is velünk maradnak a korábban ideiglenesnek mondott intézkedések. Jogtechnikailag viszont így az Európai Bizottság felé tett vállalások kiskapujára mehet rá a kabinet, hogy különadók helyett a meglévő terhek közé sorolják át ezeket a tételeket. Például velünk marad a megemelt tranzakciós illeték, de a chipsadó bővített termék listája is. Törvényi szintre emelkednek az ekho-s adózás ideiglenes szabályai, de új elemként osztalékadót vetnek ki a bizalmi vagyonkezelőknél, magánalapítványoknál is. A kormány viszont a családi kedvezmények összegeit nem írja át jövőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×