eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Újabb bukaresti csapat a legjobb nyolc között

A Rapid után a Steaua Bukarest is bekerült a labdarúgó UEFA Kupa negyeddöntőjébe. A sorozat hátralevő menetrendje a pénteki sorsoláson dől el.

Bejutott a nyolc közé a Steaua Bukarest a labdarúgó UEFA Kupában, mivel a hazai gólnélküli döntetlen után meglepetésre 3-0-ra győzött a Betis pályáján. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy a 60. percben Joaquint kiállították a sevillai csapatból.

A Schalke is 3-0-ra nyert a vendég Palermo ellen, és 3:1-es összesítéssel búcsúztatta az olasz csapatot. A Palermo is emberhátrányba került, amikor a 43. percben Corininek felmutatta a piros lapot a játékvezető.

A Basel 2-2-es döntetlent ért el a Strasbourg pályáján, és a párharcot 4:2-re megnyerte.

A Levszki Szófia 2-1-re győzött a vendég Udinese ellen, a Zenit Szentpétervár szintén hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Marseille ellen. A szófiaiak és a szentpéterváriak is 2:1-es összesítéssel biztosították helyüket a nyolc között.

Szerdán a Middlesbrough, a Rapid Bukarest és a Sevilla jutott tovább. A negyeddöntő és az elődöntő sorsolása pénteken lesz.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×