eur:
392.92
usd:
366.45
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Leganés, 2018. február 21.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójából elhalasztott Leganés elleni mérkőzésen a leganési Butarque stadionban 2018. február 21-én. A címvédő Real Madrid hátrányból fordítva 3-1-re győzött. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
Nyitókép: MTI/EPA/JuanJo Martin

A Manchester City nyerni tudott a Bernabéuban, hátrányban a Juventus is

A Real Madrid a Zidane-éra legnehezebb feladata előtt áll: idegenben kell majd nyernie, legalább két gólt szerezve. Azért, mert a Bernabéuban 2-1-re kikapott a Manchester Citytől. A másik mérkőzésen az Olympique Lyon 1-0-ra legyőzte a Juventust.

Élő közvetítésünket a cikk végén visszaolvashatják.

Madridban a 13-szoros BL-győztes Real és az angol bajnok Manchester City nem igazán tudott mit kezdeni egymással az első félidőben. A vendégeknek ugyan valamivel több veszélyes akciójuk volt, a második játékrész derekán mégis a spanyolok szereztek vezetést Isco góljával. A madridiak növelhették volna előnyüket, azonban a City egyenlített Gabriel Jesus fejesével: a brazil támadó mintha kicsit meglökte volna a világ- és Európa-bajnok Sergio Ramost, de a találatot a videobíró is szabályosnak látta.

Három perccel később Raheem Sterling tört be a 16-oson belülre, de a rossz ütemben becsúszó Dani Carvajal szabálytalankodott vele szemben: a büntetőt Kevin de Bruyne értékesítette. A Real megzavarodott, Gabriel Jesus pedig egyedül lépett ki, de Ramos utolsó emberként - még éppen a 16-os előtt - lerántotta, amiért kiállították.

Lyonban kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, a hazaiak Lucas Tousart találatával diadalmaskodtak.

A visszavágókat március 17-én rendezik.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: Eltelt az első tíz perc, mezőnyjátékkal, helyzet nélkül. nem volt még kaput eltaláló lövés.

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 0-0: Cristiano Ronaldóé volt az első jó kísérlet, labdája alig kerülte el a franciák kapuját.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: Gabriel Jesusé volt az első helyzet, Courtois-é az első bravúr. Megúszta a Real Madrid.

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 0-0: Szöglet után lyoni helyzet, Ekambi fejelt a lécre. Bátran játszik az OL

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: A labdabirtoklásban sokkal jobb a Madrid (59-41), de eddig a City veszélyesebb.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: A harmincadik percben láttuk az első nagy madridi helyzetet, Benzema fejesét Ederson bravúrral védte.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: Laporte öthónapos kihagyás után öt hete tért vissza, s most megint megsérült.

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 1-0: Mathijs de Ligt megsérült, vérzett az arca, lement ápolásra. Addig a Lyon megszerezte a vezetést, Lucas Tousart révén. Látványos megoldással hozta ccsapatát előnybe a középpályás.

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 1-0: Nincs szerencséje a Lyonnak, Ekambi megint a lécet találta el.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: A félidő utolsó percében Gabriel Jesus labdáját Sergio Ramos a saját kapujára szerencsétlenkedte, de volt még madridi a gólvonalon, Casemiro mentett.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: De Bruyne megindult egy kontrával, Mahrezhez passzolt, de játékostársa nem találta el a madridi kaput.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0: Újra Mahrez helyzetben, ezúttal Courtois bravúrral kitenyerelte a labdát.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 1-0: A City védőinek többször hibája után Vinícius tökéletes helyzetbe hozta Iscót, aki nem hibázott.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 1-0: Sergio Ramos lövése szögletre pattant. Helyzet volt.

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 1-0: Dybala kihagyott egy helyzetet, a kapu mellé lőtt.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 1-1: De Bruyne beadása után Gabriel Jesus lefejelte Sergio Ramost, s kiegyenlített. Lökés miatt visszanézték, de nem találtak semmit.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 1-2: Sterling betört a tizenhatoson belülre, Carvajal felrúgta. Tizenegyes. Debruyne higgadtan belőtte.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 1-2: Sergio Ramos lerántotta Gabriel Jesusszal, piros lapot kapott. Mahrez lövését Courtois megfogta.

OLYMPIQUE LYON–JUVENTUS 1-0: A Dybala, Higuaín, Ronaldo hármassal támadó Juve nagyon megnyomta a hajrát, de minden helyzet kimaradt. Dybala lesgólt lőtt.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×