eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel
Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon a Somogy megyei Zamárdiban 2022. június 29-én. Két év szünet után tért vissza Európa egyik legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Zamárdi lemond ikonikus fesztiváljáról

Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz több Balaton Sound Zamárdiban.

Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere az önkormányzat szeptember 24-i ülésén beszélt arról, hogy a Balaton Soundot többé már nem rendezik meg a településen - írja az Index a Zamárdi Hírmondó alapján.

Az ülésen Zamárdi vezetője azt mondta, a Strand fesztivál elfogadottabb, kevesebb problémával. Velük a közeljövőben fognak tárgyalásokat folytatni a továbbiakról.

A Balaton Sound helyett a fesztivál területén viszont nem kívánnak másik nagy fesztiválnak helyet biztosítani, de

erről az októberi alakuló ülést követően fognak döntést hozni,

olvasható a beszámolóban.

Csákovics Gyula még a nyáron beszélt arról, hogy lejárt a szerződésük a szervezőkkel, és hogy ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek a településen, de ez most hivatalossá is vált.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Súlyos ábra érkezett, ez most az igazi veszély a magyar gazdaságban

Súlyos ábra érkezett, ez most az igazi veszély a magyar gazdaságban

Az idei első félév végére a devizakötvény-kibocsátások hatására a központi államadósság devizaaránya 29% fölé emelkedett és egyre közelebb kerül a kritikusnak mondható 30%-os szinthez. Az MNB szerint az idei adósságcsökkenést kockázatok övezik, közben a következő hetekben indulnak be a Magyarországot érintő hitelminősítői felülvizsgálatok. Ebből a szempontból ezért a devizaadósság idősoros alakulása most nagyon releváns grafikon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×