eur:
393.13
usd:
353.69
bux:
72838.51
2024. augusztus 28. szerda Ágoston
Hobo (Földes László) Kossuth-díjas előadóművész, blues- és rockénekes, dalszerző, a Hobo Blues Band alapító tagja és énekese a budapesti Nemzeti Színháznál, miután interjút adott a Magyar Távirati Iroda (MTI) riporterének 2018. április 4-én.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Megbetegedett Hobo, elmarad a koncert

Egészségügyi okok miatt elmarad Földes László Hobo koncertje a budapesti Barba Negrában. A Kossuth-díjas előadóművész abban bízik, hogy gyorsan felépül.

Földes László, vagyis Hobo népszerűsége a mai napig töretlen. A 79 éves, Kossuth-díjas bluesénekes, dalszerző koncertjei iránt rendre hatalmas az érdeklődés, korosztálytól függetlenül - írja az Index. A tervek szerint a nyár utolsó napján, 2024. augusztus 31-én a budapesti Barba Negrában lépett volna fel, ám az élet közbeszólt.

Hobo Facebook-oldalán nemrégiben az alábbi poszt jelent meg:

A portál szerint a poszt szinte felszántotta az internetet, a kommentszekciót ritkán látható szeretetáradat töltötte meg, a rajongók megértőek, sajnálják, és kivétel nélkül mielőbbi jobbulást kívánnak a Hobo Blues Band alapítójának.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a bulit mikor pótolják, ám

Hobo honlapján az olvasható, hogy legközelebb szeptember 13-án, Biatorbágyon ad koncertet.

A Kossuth-díjas művész 2024-ben a Petőfi Zenei Díj Életműdíjat is megkapta. A legendás előadóművészről azt írták, nemcsak a könnyűzene különböző műfajaiban – a bluestól a rockon át a folkzenéig – alkotott maradandót az elmúlt évtizedek során, de jelentős irodalmi és színművészeti tevékenysége is. Életművét könyvek, színházi és filmszerepek és önálló estek is színesítik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×