eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója beszél a Szabó Tamás ötvös és Szabó Imrefia Béla szobrászművész éremsorozatából rendezett Madách 200 - Jelenetek a Tragédiából című kamarakiállítás megnyitóján a Magyar Nemzeti Múzeumban 2023. október 4-én.
Nyitókép: v

Nem választották meg az új Nemzet Színészét - itt az ok

Egyelőre nem is tudni, mikor döntenek a tagok az elhunyt Benedek Miklós utódjáról.

Miután a múlt héten utolsó útjára kísérték a január 9-én elhunyt Benedek Miklóst, a Nemzet Színészei szerda délelőtt gyűltek volna össze a Nemzeti Színházban, hogy voksoljanak, de kedd délután a teátrum titkára megkereste az érintetteket, és lemondta a találkozót – értesült a Blikk. A lap szerint az ok Vidnyánszky Attila balesete: a Nemzeti Színház igazgatója február 3-án a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán esett el.

A Blikk azt írja, műteni kellett és pihennie kell, több mint egy hónapig még járógipszet sem kap, majd hosszú rehabilitáció vár rá.

"A Nemzeti Színház vezérigazgatója betegsége okán el kellett halasztani a Nemzet Színésze-választást" – közölte a színház, de a döntés időpontjáról nem adott tájékoztatást.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×