eur:
390.96
usd:
366.77
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Horváth Lajos Ottó, Dobó István szerepében a Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Gárdonyi Géza Egri csillagok című közös előadásának főpróbáján a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2022. október 19-én. A darabot Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója és Zsuráfszky Zoltán, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes vezetője rendezésében október 20-án mutatják be.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Maradandó sérülései vannak a Nemzeti Színházban a mélybe zuhant színésznek

Félő, hogy sosem tudja majd úgy használni a kezét Horváth Lajos Ottó, mint azelőtt. Több mint egy hónapja előadás közben Szász Júliával a karjaiban négy méter zuhant, a 60 éves színész keze azóta is gipszben van.

A Blikk információi szerint a Nemzeti Színházban történt balesetben a színész egyik keze sérült meg, miután az esésnél beletenyerelt egy reflektorba, amelynek a szilánkjai a csontjáig hatoltak, érintve az inakat, izmokat és ízületeket. Miután a két sérültet azonnal mentővel szállították a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára, Horváth Lajos Ottó kezét péntek estétől szombat reggeli operálták az orvosok.

A színész keze a lap szerint azóta is gipszben van, és még kérdéses, hogy a szakembereknek sikerült-e helyrehozni a súlyos sérülést. Az újság úgy tudja, hogy Horváth Lajos Ottót nagyon megviselték a történtek, lelkileg még nem tudta feldolgozni a történteket. Még mindig mardossa a bűntudat, magát hibáztatja a baleset miatt, és aggasztja, hogy képes lesz-e ugyanúgy dolgozni, mint korábban.

A színész nagyon tart attól, hogy a baleset miatt nem viheti tovább a jelenlegi előadásait, és csak kisebb szerepeket kap a jövőben, és ezzel veszélybe kerül a megélhetése is. A baleset után már munkába állhatott, a Most vagy soha! című, készülő magyar történelmi kalandfilm utószinkronját vették fel.

Szász Júlia több mint egy hete az Instagram-oldalán jelentkezett be, hogy megossza végtelenül hálás a családjának és a szerelmének, „akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek. Nem tudom, honnan jött az a kifogyhatatlan erő, amivel tartottatok végig, és fogtátok a kezem. Szerencsés ember vagyok.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×